Moderní techniky zpracování pokrmů, kvalitní moderní zázemí našich kuchyní, naplněné après-ski bary a práce v zajímavém kolektivu. Taková je kariéra ve Spindl Gastronomy. Každoročně přibývající nové provozovny nabízejí práci v příjemném prostředí horského střediska v kombinaci se zajímavým výdělkem.

Restaurant manažer

Staň se součástí týmu Špindl Gastronomy a získej skvělou práci na horách s řadou benefitů. Práce na vedoucí pozici v gastro provozovně je pro Tebe skvělou příležitostí, jak spojit příjemnou práci na horách a sport se zajímavou možností výdělku.

  • zabezpečovat a kontrolovat gastro provozovnu po organizační, odborné a technické stránce,
  • kontrolovat kvalitu poskytovaných služeb,
  • kontrolovat efektivní vynakládání finančních prostředků daného segmentu,
  • organizovat a vést personální zařazení lidských zdrojů,
  • rozvíjet pracovní postupy a manuály,
  • komunikovat se státními institucemi,
  • vést pracovní tým, zodpovídat za řízení lidských zdrojů v souladu s platnými právními předpisy.
Jan Volf

Máš nějaké otázky? Na vše ti odpovím.

Jan Volf / F&B Manager, Spindl Gastronomy

Volej nebo piš:

volf@skiareal.cz +420 731 438 105

  • máš 3 roky zkušenosti z práce v gastroprovozu,
  • jsi zodpovědný, loajální, komunikativní, máš organizační schopnosti a dokážeš řídit tým,
  • dokážeš vést administrativu a máš ekonomické znalosti,
  • máš profesionální vystupování a jsi týmový hráč,
  • umíš si poradit, když se sejde více úkolů najednou a určit si priority,
  • vlastníš řidičský průkaz skupiny B,
  • umíš pracovat s programy balíku MS Office,
  • máš kladný vztah k celoroční práci na horách.