Moderní techniky zpracování pokrmů, kvalitní moderní zázemí našich kuchyní, naplněné après-ski bary a práce v zajímavém kolektivu. Taková je kariéra ve Spindl Gastronomy. Každoročně přibývající nové provozovny nabízejí práci v příjemném prostředí horského střediska v kombinaci se zajímavým výdělkem.

F&B manager

Staň se součástí týmu Špindl Gastronomy a získej skvělou práci na horách s řadou benefitů. Práce na vedoucí pozici v gastro provozovně je pro Tebe skvělou příležitostí, jak spojit příjemnou práci na horách a sport se zajímavou možností výdělku.

  • Vést a motivovat tým provozních manažerů
  • Kontrolovat poskytované služby
  • Vyhledávat nové obchodních příležitostí
  • Plánovat strategie a investice daného segmentu
  • Tvořit a zadávat výběrová řízení na dodavatele zboží a služeb
  • Přípravovat rozpočet daného segmentu a následně jej kontrolovat
  • Optimalizovat hospodářské výsledky jednotlivých úseků
  • Vést ekonomickou agendu daného segmentu včetně tvorby cen a kalkulací
  • Vyhodnocovat obchodní činnost daného segmentu
  • Vést pracovní tým, zodpovídat za řízení lidských zdrojů v souladu s platnými právními předpisy
Martina Klepšová

Máš nějaké otázky? Na vše ti odpovím.

Martina Klepšová / Personální oddělení

Volej nebo piš:

klepsova@skiareal.cz

  • Máš zkušenosti v oblasti řízení lidských zdrojů, jseš team leader
  • Máš  SŠ vzdělání s maturitou či VŠ  a  min 3 roky praxe na obdobné pozici.
  • Jsi zodpovědný/ý, loajální, komunikativní, máš organizační schopnosti a dokážeš řídit tým.
  • Dokážeš vést administrativu a máš ekonomické znalosti.
  • Máš profesionální vystupování a jsi týmový hráč
  • Jsi odolný vůči stresu 
  • Mluvíš alespoň jedním cizím jazykem (AJ, NJ).
  • Vlastníš řidičský průkaz skupiny B
  • Umíš pracovat s programy balíku MS Office.
  • Máš kladný vztah k celoroční práci na horách